Ellenmatic Soundproof valdorpel en de Elegance Cassette onderdeel van het Quiet Room® label

Ellenmatic Soundproof valdorpel en de Elegance Cassette onderdeel van het Quiet Room® label

Het Quiet Room® label, het eerste en enige wereldwijde certificaat voor geluidsdichte hotelkamers, wordt steeds bekender binnen de hotelbranche. Een groeiend aantal hotels besteed aandacht aan de behoefte van de gasten aan rustige hotelkamers. Omdat niet alle kamers voldoen aan de normen van het QR-label, is er een groeiende vraag naar akoestische isolatie en renovatie.

In reactie hierop heeft het Kenniscentrum Geluidsisolatie (KGI), de initiatiefnemer van het QR-label, het Quiet Room® Design ontwikkeld in nauwe samenwerking met haar kennispartners op het gebied van akoestische isolatie. Dit heeft geleid tot een turnkey pakket dat alle noodzakelijke expertise en geluidswerende maatregelen om hotelkamers rustiger te maken omvat, inclusief certificering voor het QR-label. Dit maakt het dé oplossing voor hotels die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte manier om hun kamers aan te passen aan deze belangrijke behoefte.

Elton neemt deel aan het programma met de uitermate effectieve Ellenmatic Soundproof valdorpel en de Elegance Cassette en komt ook terug in de speciale promotie-video. Klik hier voor meer informatie over de Ellenmatic Soundproof valdorpel en hier voor meer informatie over het
Quiet Room® label.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief