EllenMatic producten toegepast in overheidsgebouw

EllenMatic producten toegepast in overheidsgebouw

Rijnstraat 8 te Den Haag, het voormalige gebouw van het Ministerie voor Verkeer, Ruimtelijke Ordening en Milieu, wordt momenteel grondig gerenoveerd om te voldoen aan het nieuwe werken en aan de huidige eisen op het gebied van duurzaamheid en beveiliging. Het pand zal verschillende ministeries gaan huisvesten en wordt naar verwachting binnen enkele maanden opgeleverd.

In het gebouw worden diverse ruimtes uitgerust met de EllenMatic Soundproof, een geluidswerende (tot 51dB) en brandwerende (T30 en T60 volgens NEN-EN 1634-1) valdorpel die een maximale kier tot 20mm dicht. De EllenMatic Soundproof is niet alleen een duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossing, de loodrechte verplaatsing van het binnenwerk en de no-break functie: het binnenwerk veert terug zodra er obstakels onder de deur liggen, zijn unieke eigenschappen die zorgen voor een optimaal functioneren.

De Soundproof zal zowel worden ingefreesd in de deur, als in een aantal gevallen worden geplaatst in de Elegance cassette. Gemaakt van geanodiseerd aluminium, is de EllenMatic Elegance Cassette een ideale en esthetisch fraaie opbouw-oplossing om een hogere geluidsprestatie te realiseren.

Inschrijven nieuwsbrief