Elton techniek

Elton techniek

Elton techniek is het kennis- en ontwikkelcentrum voor Elton BV. Door de jarenlange ervaring op het gebied van technische ontwikkeling levert Elton techniek een grote bijdrage aan de innovatiekracht en ontwikkeling van Ellen tochtprofielen.

Elton techniek is een betrouwbare partner voor klantgerichte ontwikkelingsvraagstukken gericht op interne en externe opdrachtgevers. Onze proces-engineers zijn in staat de wensen van de klant te vertalen in gebruiksvriendelijke oplossingen en efficiënte toepassingen. De eigen gereedschapmakerij en technische dienst maken de benodigde machines en gereedschappen volgens de vereiste specificaties. Waarbij machineonderhoud, procesoptimalisatie, veiligheid en milieu aspecten zijn die in eigen beheer worden gewaarborgd.

Bij Elton techniek kunt u terecht voor innovatieve oplossingen op het gebied van:

  • Productontwikkeling en procesoptimalisatie
  • Engineering
  • Machine- en apparatenbouw
  • Stempels en spuitgietmatrijzen
  • Kunststof spuitgieten artikelen (speciaal voor technische kunststoffen en kleine productieseries)

Omdat Elton techniek de beschikking heeft over een compleet verspanend machinepark en diverse testopstellingen kunnen al uw technische vraagstukken snel worden behandeld en waar nodig snel worden aangepast. De eigen onderhoudsdienst verleent service bij installatie, periodiek onderhoud en eventueel bij klachten.

 

Inschrijven nieuwsbrief