Over Elton

Elton

Elton creëert duurzame oplossingen voor tochtvrije, dichte en veilige situaties rondom ramen en deuren. Met ruim 70 jaar ervaring in binnen- en buitenland is Elton dé partner voor bouwmaterialen groothandel en de Doe-het-zelf markt voor de levering van Ellen profielen voor raam en deur. 

In het Drentse Roden werken 70 gemotiveerde medewerkers in een moderne fabriek. Er worden ruim 1500 verschillende profielen voor deuren en ramen geproduceerd, die worden uitgeleverd aan 23 landen, voornamelijk binnen Europa.

Kernwaarde 

De kernwaarden van Elton zijn; innovatief, maatschappelijke verantwoordelijkheid, kwaliteit, partner en ambitieus. We stellen onze klanten centraal bij de ontwikkeling van producten en diensten, en streven daarbij voortdurend naar verbetering.

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben we oog voor mens en milieu. En gaan we hierbij verder dan de wet ons verplicht.

Vanuit het partnerschap met onze relaties, innoveren we en verstevigen we onze positie binnen Europa. Inmiddels zijn we in 23 landen actief. Met eigen vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland, zijn we ambitieus om dit verder uit te breiden.

Historie

Het succesverhaal begon meer dan 70 jaar geleden. De heer Jan Dijksterhuis startte met het maken van tochtprofielen onder de naam Elton. Het tochtprofiel van toen; een beukenhouten lat voorzien van een rubberen afdichting. Dit was het begin van de ontwikkeling van de markt voor tochtwering.

 

Inschrijven nieuwsbrief