Nieuwe website met meer gebruiksgemak

Nieuwe website met meer gebruiksgemak

De oude Elton website was alweer 5 jaar oud en voldeed niet meer aan de wensen van onze bezoekers. Het werd dan ook hoog tijd voor een nieuwe website met meer gebruiksgemak en een betere presentatie.

Duidelijk navigatie en responsive

De nieuwe Elton site biedt de bezoeker een duidelijkere navigatiestructuur zodat deze gemakkelijk en snel de geschikte Ellen tocht of veiligheidsoplossing kan vinden. En omdat onze site steeds vaker wordt bezocht via mobiele apparaten is de website nu ook responsive voor prettig gebruik op telefoons en tablets. Voor de snelle zoekers hebben we de interne zoekfunctie voor desktop en mobiel geoptimaliseerd.

Vernieuwde huisstijl

De website is in lijn met onze vernieuwde huisstijl. Als onderdeel hiervan hebben wij de pay-off ‘Dicht Perfect.’ naast het bekende Ellen merklogo toegevoegd en is de zwarte slagschaduw verwijderd. Met de pay-off ‘Dicht Perfect.’ benadrukken wij waar Ellen voor staat, namelijk duurzame oplossingen voor tochtvrije, dichte en veilige situaties rondom ramen en deuren. En omdat deze oplossingen al meer dan 65 jaar met zorg en passie worden ontwikkeld in Nederland hebben wij het Made in Holland logo laten maken. Hier zijn we uiteraard trots op en dat laten we graag zien.

Wij wensen u veel gebruiksgemak van onze nieuwe site! Omdat wij streven naar continue verbetering zijn wij benieuwd naar uw reactie of opmerking.

Reageren

 

 

 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief