Bezoek ons op Fensterbau 2016

Bezoek ons op Fensterbau Frontale 2016

Van 16 tot 19 maart 2016 vindt in het Duitse Nürnberg de toonaangevende beurs Fensterbau plaats. De Europese beurs op het gebied van deuren, ramen en gevels met alle bouwbeslag toebehoren.  Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig met een eigen stand. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand 317 in Hal 2.

Fensterbau Frontale

Wat kunt u van ons verwachten op de beurs?
 Op deze beurs tonen wij onze nieuwe valdorpels, EllenMatic Soundproof, EllenMatic Uni-Proof en EllenMatic Brush. Als uitbreiding op de lijn valdorpels presenteren wij de Elegance Cassette met de Elegance Beschermplaat. Met de Elegance Cassette - een geanodiseerd houderprofiel - kunnen de EllenMatic valdorpels fraai op de deur worden gemonteerd. Dit is zeer geschikt  voor zowel nieuwbouw als renovatie, bijvoorbeeld voor het verbeteren van  hoteldeuren waarbij eenvoudig een hogere geluidsprestatie moet worden gerealiseerd. De beschermplaat beschermt de onderkant van de deur tegen beschadigingen.

 Naast valdorpels kunt u op de stand informatie inwinnen over onze Service-Plus garantie op ‘Finprotect Plus’ en natuurlijk ons uitgebreide assortiment tochtprofielen. Wij denken graag met u mee over hoe wij uw ramen en deuren tochtvrij en geluidsdicht kunnen maken. Wij ontvangen u graag op onze Ellen stand voor een drankje en een goed gesprek! Tot ziens op onze stand tijdens Fensterbau 2016.

 

 

 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief